Vizyonumuz

26.11.2012 1224

•Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
Amaç: Bütün öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak yetiştirebilme

•Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
Amaç: Her veliye okulumuzda fırsat eşitliğine dayalı bir eğitim verildiğini kavratabilme.

•Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar.
Amaç: Okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler arasında işbirliğine dayalı bir eğitimin uygulanmasını sağlayabilme.

•Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasınlar.
Amaç: Okulumuzdaki çalışanların özgür, demokratik ve çağdaş bir şekilde karar alabilmelerini ve bunları uygulayabilmelerini sağlayabilme

•Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Amaç: Okulumuzun hedeflerine ulaşabilmede herkesin aktif olarak çalışmasını sağlayabilme, uygulayabilme.

•Okulumuzda gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın.
Amaç: Okulumuzdaki çalışma ortamlarını çağın gereklerine uygun hale getirebilme, geliştirebilme.