100. Yıl Atatürk Ortaokulu

Vizyon: •Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Amaç: Bütün öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak yetiştirebilme •Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Amaç: Her veliye okulumuzda fırsat eşitliğine dayalı bir eğitim verildiğini kavratabilme. •Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. Amaç: Okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler arasında işbirliğine dayalı bir eğitimin uygulanmasını sağlayabilme. •Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasınlar. Amaç: Okulumuzdaki çalışanların özgür, demokratik ve çağdaş bir şekilde karar alabilmelerini ve bunları uygulayabilmelerini sağlayabilme •Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Amaç: Okulumuzun hedeflerine ulaşabilmede herkesin aktif olarak çalışmasını sağlayabilme, uygulayabilme. •Okulumuzda gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın. Amaç: Okulumuzdaki çalışma ortamlarını çağın gereklerine uygun hale getirebilme, geliştirebilme.

Misyon: Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle hareket etmek, Onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, Bütün öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde öğrenmelerini sağlamaktır...

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bitlisataturk.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. FEYZULLAH ENSARİ CAD. 100. YIL ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 52 MERKEZ / BİTLİS

Öğretim Şekli :Normal(Tekli)

Yerleşim Yeri - İl Merkezi

Ulaşım Okulumuz İl Merkezinde toplu ulaşım araçları yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0